Om du letar fina ekologiska viner av högsta kvalitet har du hittat rätt. Vi erbjuder ett komplett sortiment av både rött, vitt och rosé-vin. Samtliga produkter kommer från den nya och toppmoderna producenten Vifrana i byn Adamclisi i Dobrogea i södra Rumänien. Hela deras vingård på 130ha är ekologiskt certifierad och alla produkter är producerade utan tillsatser. Vinerna lagras i små rumänska ekfat eller i toppmoderna ståltankar i deras vinkällare som naturligtvis ligger i direkt anslutning till vingården för minsta möjliga transporter. Självklart har vi varit på plats och besökt producenten och tagit del av deras höga kvalitets- och utvecklingsarbete. Vi kan utlova en härlig och ren smakupplevelse.

Ladda gärna hem vår katalog över ekologiskt certifierade viner från Vifrana. Vi kommer att utöka vårt sortiment från Vifrana vartefter de producerar nya goda viner.

Priserna nedan är för privatpersoner via Systembolaget, men självklart levererar vi även till restauranger. Om du är representant för en verksamhet med utskänkningstillstånd så besök gärna vår Horeca-sida och kontakta oss för mer information och för aktuell prislista.

Produkt
Typ
Antal flaskor
Pris
Beställ
Det tar ca 4-8 dagar att få sin beställning. Inga andra kostnader tillkommer. Självklart kan du även beställa alla våra produkter direkt på valfritt Systembolag.

Share |