Välkommen till LEVI Import. Vi erbjuder ett spännande vinsortiment av hög kvalitet med huvudfokus på Rumänien. Vår målsättning är att kunna erbjuda produkter som skiljer sig från mängden och som väcker intresse. Samtliga produkter i vårt sortiment är av hög kvalitet och många av dem har erhållit prestigefulla utmärkelser internationellt för sin goda kvalitet.

Vi erbjuder vin i olika prisklass och för olika ändamål. Produkterna i vårt sortiment finns tillgängliga både för privatkunder via Systembolaget samt för HORECA-kunder.

Senaste nytt :

2016-06-17 - Vi Àr glada över att kunna presentera tvÄ spÀnnande sommarnyheter pÄ vinfronten. Det Àr det utsökta Anima Chardonnay som nu Àntligen finns pÄ bestÀllningssortimentet pÄ Systembolaget - ett underbart vin som vi endast erbjuder i starkt begrÀnsat antal. En annan nyhet Àr Karakter Cabernet Sauvignon - ett vin för dig som letar ett vin till vÀl kryddad mat eller en god dessert. Missa inte dessa tvÄ goda vinnyheter frÄn Domeniile Sahateni i RumÀnien.

2016-06-11 - Nu har vi Àntligen alla goda viner frÄn Sahateni i RumÀnien pÄ lager igen. SÄ nu har du Äterigen chansen att avnjuta de goda vinerna i Artisan- och Nomad-serierna frÄn den skickliga vinskaparen Aurelica Visinescu.